Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

Δευτέρα, Μαρτίου 31, 2014

10 λόγοι ανάθεσης της δημιουργίας της ιστοσελίδας μας σε επαγγελματία: 10 reasons to choose a bespoke web site solution



This article is in greek, but you can read it in english here: 

Όταν έρθει η ώρα να δημιουργήσουμε την δική μας επαγγελματική ή προσωπική ιστοσελίδα, το πρώτο δίλημμα που έχουμε είναι αν θα χρησιμοποιήσουμε μόνοι μας κάποιο εργαλείο που δημιουργεί ιστοσελίδες, ή θα την αναθέσουμε σε επαγγελματία

Για να σας βοηθήσω λιγάκι, σας παραθέτω 10 λόγους που η ανάθεση σε επαγγελματία είναι η καλύτερη επιλογή.

10 λόγοι ανάθεσης της δημιουργίας της ιστοσελίδας μας σε επαγγελματία, αντί να χρησιμοποιήσουμε αυτοματοποιημένα εργαλεία. 

1. Ξεχωρίστε από το πλήθος. Η ύπαρξη μιας ιστοσελίδας, έχει σκοπό την ανάδειξη της προσωπικότητα σας, και της προσωπικότητα της εταιρίας σας. Να σας προβάλει στον κόσμο, να σας κάνει γνωστούς και να δώσει το προσωπικό σας στίγμα. Πρόκειται για την δική σας ιστοσελίδα. Πρέπει να είναι μοναδική. Μόνο κάποια επαγγελματική λύση μπορεί να κάνει την ιστοσελίδα σας "ιδιαίτερη" και "μοναδική" όπως ιδιαίτερος και μοναδικός είναι ο καθένας μας.

2. Διαθεσιμότητα και  αξιοπιστία. Οι λύσεις "όλα σε ένα πακέτο" υποφέρουν από χαμηλές ταχύτητες και συχνά δεν εμφανίζονται σωστά, ή δεν είναι φιλικές με κινητές συσκευές, κάτι που είναι απαραίτητο σήμερα. Δηλαδή να εμφανίζονται σωστά οι ιστοσελίδες σε κινητές συσκευές, όπως τα smartphones, τα tablets, κλπ. Υπολογίζεται ότι μέχρι το 2017 θα υπάρχουν τόσα smartphones στην γη, όσοι και ενήλικοι. Επειδή το μέλλον βρίσκεται στην φορητότητα, και η ιστοσελίδα σας πρέπει να βρίσκεται στο μέλλον :)

3. Συνοχή. Μια επαγγελματική λύση δημιουργίας ιστοσελίδας δεν απαιτεί να πειραματίζεστε με πρότυπα και να κάνετε συνεχείς αλλαγές. Αφήστε κάποιον άλλον να φροντίσει για αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα, και να δημιουργήσει ένα ομοιόμορφο απότελεσμα. Ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα δηλώνει υπευθυνότητα, αξιοπιστία, επαγγελματισμό.

4. Ασφάλεια. Μερικές εταιρείες που φιλοξενούν ιστοσελίδες, ειδικά χαμηλού κόστους, μπορεί να θυσιάζουν την ασφάλεια ή να βασίζονται σε πεπαλαιωμένο και ευάλωτο λογισμικό. Πολύ σημαντικό το θέμα της ασφάλειας. Δεν πρέπει να το αφήνει κανείς στην τύχη.

5. Ενημερώσεις ασφάλειας. Μια σωστή ανάπτυξη προσφέρει την δυνατότητα αυτόματων ενημερώσεων σε συστήματα διαχείρισης περιεχομένου (CMS).

6. Επιτυχία. Μια επαγγελματική λύση είναι σχεδιασμένη ώστε να ωθεί τον χρήστη σε επικοινωνία και πιθανή αγορά. Το κάθε τι που αναγράφεται σε μια ιστοσελίδα έχει σκοπό να φέρει τον χρήστη πιο κοντά σε εσάς, είτε να ζητήσει επικοινωνία, είτε να κάνει αγορά, αν πρόκειται για eshop. Μην αφήσετε να χαθεί μια πολύτιμη επαφή/πώληση, από μια λάθος αρχική επιλογή.

7. Επαγγελματικό περιεχόμενο. Οι χρήστες ζητάνε σύντομα και ενδιαφέροντα άρθρα, καθώς και το να ανακτάνε εύκολα την πληροφορία που ζητάνε.

8. Άμεση ενημέρωση ενδιαφέροντος. Είναι σημαντικό να τονίζουμε προσφορές, εκπτώσεις και κουπόνια προσφορών προκειμένου να μετατρέψουμε τους επισκέπτες της σελίδας μας σε πελάτες.

9. Σύνδεση με Κοινωνικά Δίκτυα. Σελίδες κατασκευασμένες για μεγιστοποίηση εσόδων από το διαδίκτυο, καθώς και μέγιστη απόδοση σε μηχανές αναζήτησης από πιστοποιημένους επαγγελματίας σε διαφημίσεις Google.

10. Κόστος. Οι αυτοματοποιημένες λύσεις ιστοσελίδων προσφέρονται αρχικά με σημαντική έκπτωση, μόνο για τον πρώτο χρόνο, και ίσως περιέχουν κρυφά κόστη. Η άμεση επικοινωνία με κάποιον επαγγελματία σας λύνει τις απορίες, και ξέρετε τι ακριβώς θα πληρώσετε και τι θα πάρετε.

Για ότι άλλο θέλετε να μάθετε, σας προσφέρουμε την ευκαιρία για δωρεάν συμβουλή ώστε να αποκτήστε μια επαγγελματική σελίδα σχεδιασμένη για μέγιστη επιστροφή της επένδυσής σας. Θα εκπλαγείτε πόσο μπορείτε να επωφεληθείτε σε διάρκεια χρόνου.


συνδεθείτε στην σελίδα μας και συμπληρώστε την φόρμα δωρεάν συμβουλευτικών υπηρεσιών.