Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 23, 2010

Τα καινούργια μας...

Πίσω στα δικά μας…
Στον Πειραιά μας, στα σχολεία μας, στις δουλειές μας, και έχουμε μπει για τα καλά στο πρόγραμμα.
Όσον αφορά τον επαγγελματικό τομέα, έχουμε κάνει κάποια καινούργια πράγματα.
Κατ’ αρχάς αλλάξαμε τη σελίδα της Cert plus I.T, και την ανεβάσαμε σε Joomla. Μια πλατφόρμα για εύκολη σχεδίαση ιστοσελίδων. Στην συνέχεια εντάξαμε στο πρόγραμμα της σχολής και σεμινάρια Joomla.
Οπότε εκτός από τα κλασσικά, δηλαδή βασικό και expert επίπεδο με την πιστοποίηση της Key Cert, δεξιότητες απαραίτητες στον ΑΣΕΠ, έχουμε πιστοποιήσεις AUTOCAD και PHOTOSHOP, και τώρα σαν καινούργιο σεμινάριο έρχεται το σεμινάριο Joomla!
Σε αυτό μαθαίνει κάποιος να διαχειρίζεται το περιβάλλον της Joomla και να δημιουργεί επαγγελματικές ιστοσελίδες με πραγματικά σενάρια εργασίας. Περισσότερα θα διαβάσετε στην καινούργια μας σελίδα, που όπως είπαμε είναι φτιαγμένη σε Joomla, και είναι πολύ ανανεωμένη και φρέσκια. Και για μας, τους διαχειριστές της σελίδας, είναι τόσο εύκολο τώρα να κάνουμε αλλαγές, να προσθέτουμε άρθρα με όλα τα νέα μας και τις ανακοινώσεις μας! Σαν blogging ένα πράγμα, μόνο που είναι ιστοσελίδα και όχι blog.
Επίσης, φτιάξαμε μια νέα σελίδα στο facebook, το όνομα αυτής, pc-answers, για δωρεάν υποστήριξη. Μας λέτε το πρόβλημα μας, όσον αφορά βέβαια στους υπολογιστές, και εμείς σας το λύνουμε! Εύκολα, γρήγορα, ανέξοδα. Στην pc-answers ακόμα θα βρείτε αρθράκια που αφορούν την ασφαλή χρήση του facebook, και σιγά – σιγά θα προσθέτουμε και άλλα. Όμως η διαμόρφωση της θεματολογίας της σελίδας εξαρτάται και από εσάς, διότι περιμένουμε τους προβληματισμούς σας και τις απορίες σας πάνω στο αντικείμενο, για να έχουμε το κίνητρο να ψάξουμε και να προβληματιστούμε και εμείς με τη σειρά μας για λύσεις και να ανοίξουμε καινούργια θέματα για ανάπτυξη.
Πιο αναλυτικά θα τα δείτε αυτά, αλλά και άλλες δραστηριότητες, όταν επισκεφτείτε τις σελίδες μας.
Προς το παρόν θα σας αφήσω με ένα τραγουδάκι, και καλό Φθινόπωρο για τα καλά πλέον!

12 σχόλια:

Vrakas Kostas είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

Καλημέρα Κωστή μου!

Χαίρομαι όταν βλέπω ότι υπάρχουν άνθρωποι που αξιολογούν τις καταστάσεις και τα ... γεγονότα. Βεβαίως και η τεχνολογία είναι κομμάτι της ζωής μας, και ασφαλώς κάποιοι χρειάζονται βοήθεια για να προχωρήσουν πάνω σε αυτή, διότι δεν είναι όλα αυτονόητα και αυτοδίδακτα. Όμως, επειδή κάποτε υπάρχει και εκμετάλλευση από τους "ειδικούς" και ο κόσμος ειδικά τώρα με την κρίση, διστάζει να εμπιστευτεί κάπου το πρόβλημα του, μήπως και βγει εκτός προϋπολογισμού, γι αυτό και μαζί με τα άλλα έχουμε και αυτή την σελίδα για να λύνουμε προβλήματα και απορίες.
Όμως και στην σχολή οι τιμές μας είναι πολύ οικονομικές, και κατά καιρούς κάνουμε και δωρεάν σεμινάρια.

Μην φοβάσαι, και δεν βγαίνεις εκτός θέματος ποτέ, διότι είσαι ένας άνθρωπος με γνώσεις και ευαισθησία, και μακάρι να σε είχαμε μαθητή.

Όσο για το facebook (σωστή και η δικιά σου εκδοχή), όλα έχουν τον τρόπο χρήσης τους. Αν το δεις και το χρησιμοποιήσεις ως fakebook, ως τέτοιο θα ανταποκριθεί. Δεν κάνει το μαχαίρι τον δολοφόνο...Απλά πρέπει να μάθουμε, αυτό λέω εγώ, και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε.

Πολλά φιλιά και αγκαλιά ζεστή!

Vrakas Kostas είπε...

Αγαπημενο μου κοριτσι Lily!!!

Νομισα πως μπορουσα να διορθωσω κατι στο σχολιο που αφησα,
και το αποτελεσμα ηταν να γινω..συγγραφέας;)
Καθολου ασχημα αν το παρω..κυριολεκτικα;)
Δεν ξερω κατα ποσον εχεις ακομα στο μυαλο σου το σχολιο μου,
αλλα ισχυει παντα!

Σφιχτη ζεστη αγκαλιτσα,
και την αγαπη μου ματακια μου!!!

Υγ..Σε περιμενει τοση "δουλεια" στο μπλογκ μου;)

D.Angel είπε...

Καλό Φθινόπωρο κι από μένα
γλυκειά μου!
Φιλιά πολλά

Unknown είπε...

Ναι Κωστή, δεν πειράζει, το θυμάμαι το σχόλιο σου!

Αλλά μάλλον θέλεις μαθήματα τελικά...Δεν ξέρεις ότι δεν μπορείς να διορθώσεις σχόλιο; Ο Blogger είναι λιγάκι χαζός σε αυτά ;)

Unknown είπε...

Καλησπέρα D.Angel!

Καλό σου φθινόπωρο, και φίλησε μου τα σκυλάκια :)

Theodora Papapanagiotou είπε...

Μ αυτά και με κείνα και με τη βροχή, παρέλειψες να με πας στη σχολή!! Καλές δουλειές να έχετε!!

Unknown είπε...

Ντοράκι εγώ το σκεφτόμουν και ήθελα να σε πάω, όμως ο χρόνος μας ήταν λίγο πιεσμένος, και προτίμησα να πιούμε το καφεδάκι μας και να τα πούμε. Όμως, συντέλεσε και η βροχή, διότι όπως θυμάσαι, είδαμε και πάθαμε να φτάσουμε μέχρι την γωνία...

Eleni Dafnidi είπε...

Μπράβο καρδιά μου!!
Μου αρέσει να βλέπω εξέλιξη και βήματα προς τα εμπρός καθώς και αλλαγές /προτάσεις σε τιμές συμφέρουσες παρακαλώ!! Διότι σας μελέτησα διεξοδικώς!!
Δεν μπορώ να σας ακολουθήσω στο fb γιατί δεν έχω λογαριασμό εκεί, αλλά για να είμαι ειλικρινής νιώθω μία σιγουριά πως αν ο υπολογιστής μου ξεκινήσει να μου κάνει νερά θα σου στείλω μέιλ όπως και την προηγούμενη φορά και θα με τακτοποιήσεις επί τόπου με σαφείς οδηγίες.
Μελετώ και εγώ το ενδεχόμενο να ενσωματώσω ένα λογαριασμό Twitter πάνω στο blog, ως εργαλείο για να μπορώ να ανανεώνω πιο συχνά. Στην αρχή με ξενέρωνε η ιδέα του περιορισμού της σκέψης σε συγκεκριμένο αριθμό χαρακτήρων, αλλά κοιτάζοντας το θέμα λίγο καλύτερα είδα πως μπορεί να λειτουργήσει κι αλλιώς. Ειδικά με το twitlonger που από τη μία δεν σε περιορίζει στους 140 χαρακτήρες και από την άλλη η μία παράγραφος δεν θεωρείται ξεπέτα. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Έχεις δουλέψει καθόλου με Twitter? Απόψεις;

Unknown είπε...

Καλώς την Ελένη μου!

Σε ευχαριστώ κούκλα μου για τα καλά σου λόγια και το ενδιαφέρον :)

Λοιπόν στη σελίδα Fb μπορείς να μπεις, διότι είναι σελίδα και όχι προσωπικό account, όμως η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις σχόλια, χωρίς να έχεις λογαριασμό fb...

Βεβαίως και ότι θέλεις μπορείς να ρωτήσεις, και όχι μόνο με mail. Μπορείς να πάρεις και τηλ, διότι κάνουμε υποστήριξη από τηλέφωνο με μεγάλη επιτυχία. Το 90% των προβλημάτων του υπολογιστή μπορούν να λυθούν πανεύκολα και ανέξοδα! Ότι θέλεις λοιπόν στη διάθεση σου! Εδώ εμείς για σας είμαστε!

Τώρα για το twitter, έχω account αλλά δεν έχω ασχοληθεί να σου πω την αλήθεια Ελένη μου. Όμως ξέρω ότι έχει δυνατότητες και θα το κοιτάξω!

Και τώρα η ώρα να σε μαλώσω :P. Που χάνεσαι και μας λείπεις;

Πολλά πολλά φιλάκια και να σε βλέπουμε κούκλα μου!

Maria Tzirita είπε...

Μπράβο Λίλυ μου, χαίρομαι πολύ να διαβάζω τέτοια ευχάριστα! Εύχομαι πάντα να προοδεύετε έτσι και να προσφέρετε τόσο καλές υπηρεσίες!
Φιλάκια πολλά, τώρα που τελείωσα κι εγώ με το βιβλίο, θα τα λέμε πιο συχνά!

Unknown είπε...

Καλημέρα Μαρία μου και ευχαριστώ!

Μαρία μου, ότι μπορούμε κάνουμε, για να προσφέρουμε τα καλύτερα, αλλά ταυτόχρονα να είναι και προσιτά στον κόσμο, διότι στην δύσκολη εποχή που ζούμε, πρέπει όλοι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας! Και ανοιχτά έχουμε και τα μάτια μας και τα αυτιά μας για τα καινούργια και τα ενδιαφέροντα!

Χαίρομαι που παραδόθηκε το βιβλίο σου. Το αναμένουμε λοιπόν με χαρά!
Φιλάκια Μαράκι μου!