Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

Σάββατο, Δεκεμβρίου 11, 2010

Λετ ιτ σνόου


Μην νομίζετε ότι θα κάνω καμιά σοβαρή ανάρτηση τώρα.
Σήμερα ξύπνησα και βρέθηκα μέσα σε χιονοθύελλα! Δεν το πιστεύω δηλαδή, μετά από αυτό το παρατεταμένο καλοκαίρι, με τους 20+ βαθμούς Δεκέμβρη μήνα, να ξυπνάει κάποιος ακούγοντας τον βοριά να σφυρίζει, και παγωμένη βροχή με κανονικότατο χιόνι να πέφτει.
Όταν ανάγγελλαν το μετεωρολογικό δελτίο τις προηγούμενες μέρες, αναφερόντουσαν για την θερμοκρασία ότι βρίσκεται σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, και φτάνοντας στο Σάββατο, έλεγαν θερμοκρασία σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα... Το άκουγα και αναρωτιόμουν. Πόσο να πέσει πια για να είναι σε χαμηλά για την εποχή; Αυτοί προέβλεπαν 8-9 βαθμούς. Όχι παιδιά, είναι λιγότερο! Και είναι ωραία, πολύ ωραία έτσι.
Σηκωθήκαμε λοιπόν κατά τις 7:15, διότι έπρεπε να ξυπνήσω την κόρη μου να μελετήσει :P, για να πάει στις 9 η ώρα για shopping! Χρειάζεται ένα μπουφάν, αλλά λόγω της καλοκαιρίας, ακόμα δεν της έκανε ανάγκη να το αγοράσει. Αποφάσισαν λοιπόν από εχτές με την φίλη της, πριν το φροντιστήριο, να κάνουν τα ψώνια τους. Όμως ξυπνώντας και βλέποντας το χιόνι, το ανέβαλε για ... αργότερα. Το τι χαρά έκανε με το χιονάκι, ούτε και λέγεται! Και να πάλι τα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από το πρωί, και να το let it snow, let it snow, let it snow...


Τώρα που σας γράφω, έχει σταματήσει το χιόνι. Παραμένει ο αέρας και η ... ψύχρα, έξω. Εκεί που πρέπει να είναι, και έτσι όπως πρέπει να είναι, ανάλογα με την εποχή...

8 σχόλια:

D.Angel είπε...

Πολύ μου άρεσε αυτή η αλλαγή του καιρού αν και απότομη!
Αισθανομαι καλύτερα εν όψη γιορτών
και το στολισμένο μας δέντρο χρειάζεται μια δόση χειμώνα για να μπούμε στο κλίμα! Ομορφο τραγουδάκι διάλεξες! Φιλιά πολλά γλυκιά μου

Theodora Papapanagiotou είπε...

Τελεια Τέλεια!!! Ζηλεύω αφάνταστα - μου αρέσει τόσο πολύ το κρύο και το χιόνι!! Έπρεπε να γεννηθώ πιο... βόρεια!!! Φιλιά πολλα και να το διασκεδάσετε το χιόνι όσο κρατήσει!!!

Vrakas Kostas είπε...

Αγαπημενη μου Lily:))

Σιγα που θα περιμενα να κανεις σοβαραη αναρτηση..
Εσυ,
στις δυο συνεχομενες,"καιγεσαι":-Ρρ
Ελα τωρα,πλακιτσα κανω!
Ολα χρειαζονται.
Ακομα,
και η παρορμητικη εκδηλωση της χαρας.
Και προπαντος αυτη;)
Επανερχομαι λοιπον..
Ειδες;
Ξημερωσε και για σας,
μια..ασπρη μερα;)
Ετσι,
για να μπειτε στο πνευμα των ημερων!
Αλλα απο το βλεπω στην φωτογραφια,
μαλλον πρεπει να επαναπροσδιορισεις τον ορισμο της..χιονοθυελλας;)
Η; μαλλον,
ελα για καμια εβδομαδα εδω,
για να κανεις και
την..πρακτικη σου;)
Ολα καλα και ολα ομορφα λοιπον.
Ολα χρειαζονται..

Μια ζεστη αγκαλια τοτε λοιπον με αυτο το κρυο που κανει,
φιλακια πολλα,την αγαπη μου,
και καλο υπολοιπο Σαββατοκυριακο!

Υγ..Το καλυτερο,
το αφησα για το τελος.
Οταν μια μαμα,
σηκωνει Σαββατιατικα το παιδι
(που δεν εχει σχολειο)
στις εφτα και κατι το πρωι
να..διαβασει..;;;
τοτε να μην απορει,
αν το παιδι με ..τρεις..
ακομα αλλους,
την βγαλουν στην βεραντουλα
με αυτο το κρυο,
για να την κρατησουν..παντα νεα;)

Unknown είπε...

Καλημέρα D.Angel!

Είδες; Ήρθε τελικά το κρυάκι πάνω στην ώρα του δέντρου :)
Καλές γιορτές να έχουμε και πάντα με αγάπη!

Φιλιά πολλά και σε σένα

Unknown είπε...

Καλημέρα Ντοράκι!

Πιο βόρεια ακόμα; Διάλεξε χώρα και πήγαινε ;) να χορτάσεις κρύο και χιόνι!

Πολλά φιλάκια και καλή υπόλοιπη Κυριακή!

Unknown είπε...

Καλημέρα Κωστή μου!

Το υστερόγραφο σου είναι όλα τα λεφτά! Εν τούτοις, εκείνη μου το ζήτησε, διότι έγραφε τεστάκι στο φροντιστήριο και δεν είχε καλοδιαβάσει.
Όμως αυτό της ... διατήρησης, θα το έχω υπόψιν μου. Κάπου - κάπου θα κοιμάμαι στην βεράντα το βράδυ...

Η αλήθεια είναι ότι βαριέμαι να με βλέπω με το ίδιο ύφος συνέχεια. Δεν νιώθω συνέχεια το ίδιο, δεν έχω μονίμως τον ίδιο προβληματισμό, και δεν είναι και όλες οι μέρες οι ίδιες, οπότε πως θα είναι οι αναρτήσεις; Μόνο αν ήμουν persona και όχι person θα είχα συνέχεια ένα μοτίβο που θα ήθελα να προβάλω και να υποστηρίξω. Όμως καλώς ή κακώς, είμαι εγώ μόνη μου και χωρίς προεκτάσεις.

Η "χιονοθύελλα" μας, μας τέλειωσε, όμως μια και δεν ξέρω από αυτά, ευχαρίστως να έρθω για ένα σεμιναριάκι :) και μετά να παραδώσω πτυχιακή :P.

Αγκαλίτσα ζεστή, ακόμα χρειάζεται η ζέστη, φιλάκι και καλό υπόλοιπο Κυριακής!

δεσποιναριον είπε...

Μα πως τα γραφεις ετσι τα αγγλικα με ελληνικους χαρακτηρες βρε χαρα μου. Που το εχεις ξαναδει αυτο το πραγμα! βρε Λιλακο. Θυμαμαι οταν το πρωτοεκανα ειχα μια χαρα, σαν εκδικηση στα γκρηκλις ας πουμε.
Παμε τωρα στο χιονακι. Τελειο πρελουδιο Χριστουγεννων. Το ειχα πει και παλια, η μαμα μου λεει το χιονι ειναι ευτυχια. Δε ξερω γιατι; Ισως γιατι οι ανθρωποι καθονυαι μεσα και κανουν πραγματα.. ευτυχη! Μετα την προσφατη (περσυνη) περιπετεια μου με τα χιονια εδω, ακουω χιονια και βγαζω ιλαρα. Το κρυο χρειαζεται, ενα ωραιο ξερο κρυο, να ψοφησουν και τα μικροβια που λεει ο σοφος λαος. Κρατηστε το ετσι. Φιλια Λιλακο και καλη εβδομαδα.

Unknown είπε...

Καλημέρα Δεσποινάκι μου

Και βέβαια σε σένα το έχω ξαναδεί, γραμμένα τα αγγλικά με ελληνικούς χαρακτήρες, και ζήλεψα ;). Lew afou eimaste Ellines, as milisoume ellinika :P.

Λοιπόν τα νεώτερα του καιρού είναι, ότι τώρα, εννιά παρά πέντε το πρωί, έχει μια συννεφιά βαριά - βαριά και μαύρη, φυσάει, και έχει ... σταγόνες βροχής. Όχι ολόκληρη βροχή ακόμα, ούτε ψιχάλες. Κάτι σταγόνες πηγαινοέρχονται.
Αλλά και μέσα που κάθονται οι άνθρωποι κατά τις χιονοπτώσεις, ευτυχή πράγματα δεν είναι εύκολο να πολυκάνουν, διότι οι θερμάνσεις μας δεν είναι καλές, και
ψιλοκρυώνουμε για να ευτυχίσουμε και πολύ - πολύ...
Εύχομαι να ξεχάσεις σιγά - σιγά την περιπέτεια σου στα χιόνια, για να αρχίσεις να τα ξαναχαίρεσαι. 'Οσο νάναι όμως οι μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες θέλουν προσοχή!

Φιλάκια και καλή σου εβδομάδα!