Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

Σάββατο, Οκτωβρίου 15, 2011

Τι είναι το Google Product Search;

Τι είναι το "Google Product Search"; (Αναζήτηση προϊόντων Google)


Η Αναζήτηση προϊόντων της Google είναι μια επέκταση της Google αφιερωμένη στη βοήθεια των αγοραστών να βρουν προϊόντα γρήγορα και εύκολα στο διαδίκτυο.

Τα πλεονεκτήματα της αναζήτησης προϊόντων για τους εμπόρους, περιλαμβάνουν:

  • Περισσότεροι χρήστες. Εκατομμύρια άνθρωποι έρχονται στο Google κάθε μέρα και πολλοί ψάχνουν ενεργά για τα καταναλωτικά προϊόντα ή τις επιχειρήσεις που πουλάτε.
  • Χωρίς κόστος. Σε αντίθεση με άλλα sites για eshops, όπου υπάρχει κόστος δημιουργίας, συντήρησης, είτε κόστος ανάλογα με την εμφάνιση και επιλογή προϊόντος, το Google Product Search είναι τελείως δωρεάν.
  • Έλεγχος των πληροφοριών του προϊόντος σας. Η βάση δεδομένων της Google σας επιτρέπει να διατηρηθεί η ακρίβεια και η ανανέωση των πληροφοριών του προϊόντος σας, έτσι ώστε οι πελάτες σας να βρίσκουν καθημερινά τα προϊόντα που είναι σχετικά με την αναζήτηση τους. 
Google Product Search


Το Google Product Search εκτός από την αύξηση της κίνησης στο site σας, που μπορεί να γίνει μέσω αυτού, μπορεί ακόμα να βοηθήσει στο να βρεθούν τα προϊόντα και η εταιρία σας σε καλύτερη θέση στην συνολική αναζήτηση της Google μέσω της ανάμειξης που γίνεται από όλες τις επιμέρους αναζητήσεις. (ειδήσεις, εικόνες, youtube, κτλ).

Ας πούμε κάποιος ψάχνει για 3D glasses. Το βάζει στο γενικό search της google και τα αποτελέσματα από τη shopping κατηγορία του βγαίνουν και εκεί.

Google Product Search

P.S Από ότι καταλαβαίνω αυτή η "ανάμειξη" των προϊόντων  δεν αφορά ακόμα στην ελληνική αγορά. Κατ' ακρίβεια δεν υπάρχει καθόλου η κατηγορία shopping στην google της Ελλάδας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: