Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

Δευτέρα, Οκτωβρίου 03, 2011

Ένα καινούργιο project για την Google - Παραγωγή μπύρας

Ένα πολύ ενδιαφέρον, διασκεδαστικό, και ... διδακτικό project ανέθεσε η Google στους υπάλλήλους της. Την συνεργασία με μικρή παραγωγική μονάδα μπύρας από το Delaware, την Dogfish Head, για την παραγωγή καινούργιας μπύρας. Δείτε στο βιντεάκι πως διαλέχτηκαν και χρησιμοποιήθηκαν υλικά από όλα τον κόσμο, αλλά και μέλι της ίδιας της Google, και πως συνεργάστηκαν τα διάφορα εργαλεία της Google για την επίτευξη του project. Η γεύση της μπύρας περιγράφεται σαν πλούσια με τόνους από καφέ και σοκολάτα. Επίσης περιέχει διπλάσια ποσότητα αλκοόλ από τις συνηθισμένες μπύρες :). Το όνομα αυτής Urkontinent.

2 σχόλια:

Vrakas Kostas είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

Καλησπέρα Κωστή μου :)

Η αλήθεια είναι ότι είχα χαθεί λιγάκι από αυτό τον χώρο, και ο λόγος ήταν ότι ο παλιός αέρας μου είχε τελειώσει, και κόντευα να πάθω ασφυξία :P. Είπα λοιπόν να ασχοληθώ λίγο με τον τομέα μου, και εφόσον γίνονται καινούργια projects, γιατί όχι;
Το νόημα στο βιντεάκι είναι αυτό που λες. Η διαδικασία του project, πως τα διάφορα τμήματα επικοινωνούν, συνεργάζονται για να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Και η σοβαρότητα με την οποία επιχειρείται αυτή η συνεργασία, χωρίς να χάνεται και ο αέρας της ξενοιασιάς και της ψυχαγωγίας που θέλουν να περάσουν. Τώρα αν το αποτέλεσμα ... πίνεται, είναι άλλο θέμα. Πάντως μου έκανε εντύπωση και το μέλι της Google.

Καλή εβδομάδα να έχουμε, με αγάπη γύρω μας.