Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 21, 2009

Τίποτα δεν πάει χαμένο


Ειλικρινά δεν ξέρω γιατί έχουμε γεμίσει σκουπίδι...
Δεν ξέρω ποια είναι τα αιτήματα, και γιατί τα όποια αιτήματα προκύπτουν πάντα τέτοιες μέρες. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται αυτός ο εκβιασμός. Γιατί εγώ έτσι το βλέπω, για εκβιασμό. Και δεν με νοιάζει όσο δίκιο και να έχουν κάποιοι!
Ας το διεκδικήσουν με τον σωστό τρόπο, στον σωστό χρόνο...

Λοιπόν, εν συντομία, γιατί θα προτιμούσα να βάζω εορταστικά βίντεο κλιπς εδώ, και όχι σκουπίδια, θα σας πω ότι υπάρχει μια μικρή προϊστορία, και μια εξέλιξη σήμερα, στο θέμα σκουπίδια...

Πριν λίγες μέρες, πέταξα από την χαρά μου, όταν είδα πολλούς, μα πάρα πολλούς μπλε κάδους της ανακύκλωσης...Ειλικρινά γέμισε ο Πειραιάς. Μέχρι τώρα, εγώ τα ανακυκλώσιμα τα πήγαινα στον ...Χολαργό ή στο Καπανδρίτι, γιατί εκεί είχαν μπλε κάδους, ενώ εδώ κάτι γελοιότητες που δεν χώραγαν τίποτα μέσα. Επιτέλους είπα. Γίναμε άνθρωποι! (αυτό είναι η προϊστορία)

Μια βδομάδα μετά, παντού σκουπίδια. Ακόμα και στους μπλε κάδους. Επόμενο ήταν, όταν κανείς δεν τα μαζεύει!!! Εγώ βέβαια συνεχίζω την ανακύκλωση μου κανονικά. Σακουλάκια παντού με ανακυκλώσιμα. Όταν τελειώσει η αηδία θα τα κατεβάσω...

Όμως όταν σήμερα το πρωί βρήκα στην πόρτα μου την μπλε τσάντα που μας προτρέπει να ... ανακυκλώσουμε, με το "Τίποτα δεν πάει χαμένο", (στην τσάντα βάζουμε τα ανακυκλώσιμα δήθεν) και επιστολή από τον δήμαρχο ότι ... δεσμεύεται...με έργα και όχι με λόγια για να δημιουργήσουμε έναν νέο Πειραιά, και ότι χρειάζεται την στήριξη μας, τα πήρα κανονικά! Καλά, μας κοροϊδεύουν; Ή είναι ηλίθιοι όλοι; Ας τα μοίραζαν αργότερα, όταν θα έχει λήξει αυτό το μπάχαλο...(αυτή είναι η ... εξέλιξη στο θέμα σκουπίδια...)





UPDATE: όταν λέω ότι όποτε αποφασίσω να ασχοληθώ με το blogάκι όλο κάτι συμβαίνει... είναι γεγονός! Εχτές την ώρα που άρχισα να απαντάω στα σχόλια, έπεσε το net, τελείως. Μάλλον ξημερώματα θα ήρθε η σύνδεση, το πρωί που ξύπνησα ήταν επάνω. Να δούμε ...

9 σχόλια:

Vrakas Kostas είπε...

Καλησπερα και καλη εβδομαδα στο αγαπημενο κοριτσι την Lily,
που βαλθηκε να με κανει να στολισω φετος δεντρο..και υπαιτιους..με σκουπιδια!
Οχι,δεν θα μπω στον κοπο να σχολιασω επι της ουσιας.
Οχι οτι δεν αξιζει η αναρτηση,
αλλα η ψυχικη μου ηρεμια,αξιζει περισσοτερο.
Καποιος παντων πρεπει να τους μιλησει για πολλα!
Και πανω απο ολα για ..το timing!
Κι αν ρωτησουν τι..ειναι αυτο,
ας τους βαλουν σε μια τετοια σακουλα που μοιρασαν,
για να μην..πανε χαμενοι;)
Αυτα ειχα να πω εν ολιγοις.

Και πουσαι κοριτσι..
Αυριο θελω αναρτηση για γιορτες
και γενικα για το πνευμα των ημερων!
Περυσι ειχες κανει μια πολυ ομορφη αναρτηση,που την ειχε διαβασει και η Νανα στην εκπομπη της!
Και ως γνωστον,την μαγνητοφωνησα και σου την εστειλα!
Ποτε δεν σου ειπα ποσο μου αρεσε.
Ετσι να μην νομιζεις οτι γραφεις και τιποτα σπουδαιο:Ρρ

Μια σφιχτη αγκαλια και πολλα πολλα φιλια!

Υγ..Υποθετω πως ανακυκλωσες ηδη και τους..επισκεπτες!
Μιας και δεν ξαναπες κατι..

πουαντερι είπε...

Χα! αυτην την μπλε τσαντα εγω εδω την βρηκα απο περυσι στην πορτα μου.
Και εγω χαρηκα οταν το ειδα σαν εσενα και οταν ηρθε η ωρα να παω τα παλια βιβλια στον μπλε καδο δεν ηταν στην θεση του.
Φυσικα ρωτησα να μαθω γιατι και μου ειπαν οτι τους μαζεψανε μια μερα που ειχαν γεμισει απο σκουπιδια και οχι ανακυκλωσιμα και απο τοτε δεν τους ξανα φερανε.
Τωρα στην τσαντα αυτη βαζω τα ειδη του σκυλου οταν παω ταξιδι.

Σοφία είπε...

Ό,τι και να πεις έχεις δίκιο...

Unknown είπε...

Κωστή μου καλημέρα σου!

Θα αρχίσω από το κάτω μέρος του σχολίου σου, και θα σου πω ότι οι επισκέπτες έχουν ανακυκλωθεί για λίγο. Μέχρι το βράδυ όμως, μάλλον θα επιστρέψουν...

Η απεργία λύθηκε, και ήδη άρχισε η αποκομιδή των σκουπιδιών. Αλλά είναι τόσο πολλά, που δεν ξέρω πότε θα τελειώσει! Θα δούμε. Εμένα η αγωνία μου είναι σε τι κατάσταση θα βρίσκονται οι κάδοι ανακύκλωσης μόλις τα μαζέψουν όλα, και αν θα λειτουργήσει τελικά το σύστημα, ή λόγω της απεργίας ο κόσμος θα έχει απογοητευτεί και δεν ανταποκριθεί όπως πρέπει στην ανακύκλωση! Τέλος πάντων, ας τα αφήσουμε αυτά τώρα.

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια για την περσινή ανάρτηση μου! Το timing είναι πολύ σημαντικό, ευτυχώς που μου λες εγκαίρως το πόσο σου άρεσε ;). Αστειεύομαι Κωστή μου. Το ξέρω ότι σου άρεσε! Για να μπεις στον κόπο να μου την γράψεις και να μου την στείλεις, σημαίνει ότι και με ... προσέχεις, και ενδιαφέρεσαι για τα γραπτά μου!

Θα φροντίσω όμως να αναρτήσω σε λίγο, κάτι πιο ευχάριστο, πιο εορταστικό! Σου κάνω και εγώ μια αγκαλιά και σε φιλώ γλυκά!

Unknown είπε...

Καλημέρα Πουαντερί μου!

Εσείς την πήρατε πιο μπροστά την μπλε τσάντα, όπως και άλλοι δήμοι. Εμείς είχαμε μείνει πίσω...αλλά το timing τους τώρα που μας την έδωσαν ήταν γ..... τα!

Εν τούτοις, σήμερα που κυκλοφόρησα το πρωί, οι κάδοι ήταν ακόμα εκεί, και σε πολλά μέρη ήταν και καθαρά...Ελπίζω να πάνε όλα καλά, και να λειτουργήσει σωστά η ανακύκλωση.

Unknown είπε...

Καλημέρα Σοφία

Το ξέρω ότι έχω δίκιο, αλλά ποιος με ακούει :(

Maria Tzirita είπε...

Επειδή τρέχω με δουλειές και ψώνια, σου αφήνω από σήμερα ευχές για καλά Χριστούγεννα Λίλυ μου, να περάσετε υπέροχα με την οικογένειά σου και να γεμίσει το σπίτι σας με χαρά! Φιλάκια πολλά κι αμέτρητες ευχές για ό,τι καλύτερο!

Unknown είπε...

Μαράκι μου ευχαριστώ, να είσαι καλά!

Και εσύ ότι επιθυμείς να το πετυχαίνεις πάντα, να είσαι χαρούμενη και ευτυχισμένη.

Φιλάκια!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΕΡΑΣΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ.