Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 18, 2012

Huddersfield

File:West Yorkshire UK locator map 2010.svg
Εδώ και μια εβδομάδα η οικογένεια βρίσκεται στο uk. Συγκεκριμένα στην περιοχή του Yorkshire, πιο συγκεκριμένα στο West Yorkshire, με μεγαλύτερη ακρίβεια στο Huddersfield, όπου ανήκει στο Metropolitan Borough of Kirklees, ένα Metropolitan Borough του West Yorkshire. (Metropolitan Borough = Μητροπολιτικός Δήμος, υποδιαίρεση της Μητροπολιτικής Κομητείας, Metropolitan County).
Στο Huddersfield βρίσκεται το πανεπιστήμιο που το κορίτσι επέλεξε να σπουδάσει web technologies.
Οι γονείς του κοριτσιού θα μετακομίσουν σύντομα στην γειτονική πόλη του Bradford, για επαγγελματικούς λόγους.
Το Huddersfield είναι μια μικρή, ευχάριστη, ήσυχη αλλά και ζωντανή πόλη. Νιάτα, πολλά νιάτα κυκλοφορούν στους δρόμους αυτή την εποχή, λόγω της έναρξης των μαθημάτων στο πανεπιστήμιο. Back to Uni ταμπέλες σηματοδοτούν τα προϊόντα που προορίζονται για φοιτητές στα οποία υπάρχει πάντα και η σχετική έκπτωση (συνήθως 20%) με επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας. 
New street

Στο βάθος φαίνεται το πανεπιστήμιο
 Το πανεπιστήμιο είναι ένα βήμα από την αγορά, απλά διασχίζεις τον δρόμο και βρίσκεσαι στους πεζόδρομους. Ότι θελήσει κάποιος για να φορέσει, να εξοπλίσει το σπίτι, να φάει και να πιει, εκεί το βρίσκει. Υπάρχουν και κάποια πολύ συμπαθητικά μαγαζάκια με όλα τα είδη (από απορρυπαντικά μέχρι πιάτα, κατσαρόλες,  τετράδια, ντοσιέ κ.ο.κ)   μία λίρα (1€). Αυτά τα μαγαζιά είναι η χαρά του φοιτητή, αλλά και του γονιού του. 
Ο καιρός αυτή την εποχή είναι καλός αν και λιγάκι άστατος. Θερμοκρασία γύρω στους 15-17 βαθμούς, και μέσα στην μέρα μπορεί να βγάλει ήλιο, να συννεφιάσει και να βρέξει, όσες φορές θέλει. 
Αυτά προς το παρόν, θα επανέλθουμε με νεώτερα σύντομα.

2 σχόλια:

Vrakas Kostas είπε...

Αγαπημενη μου Lily:)
Αντε με το καλο να τακτοποιηθειτε,
για να σας επισκευθω
και να τα πουμε απο κοντα;)
Πολλα φιλια και χαιρετισμους!

Unknown είπε...

Καλησπέρα Κωστή μου!

Και βέβαια θα μας επισκεφτείς. Από την Γερμανία, ένα βήμα είναι το Little Germany του Bradford ;).

Τα φιλιά μου και την αγάπη μου!